کتابخانه ی عمومی باقرالعلوم(ع) خشکرود

این وبلاگ به معرفی کتابخانه و فعالیت های آن می پردازد.

کتابخانه ی عمومی باقرالعلوم(ع) خشکرود

این وبلاگ به معرفی کتابخانه و فعالیت های آن می پردازد.

کتابخانه ی باقرالعلوم (ع) در شهر خشکرود واقع می باشد .
این کتابخانه در سال 1393 در دهه ی مبارک فجر افتتاح گردیده و اکنون آماده ی ارائه خدمات به مراجعه کنندگان می باشد.
تلفن: 08645420020

پیوندهای روزانه

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

مسابقه نقاشی در کتابخانه باقرالعلوم(ع) خشکرود

کتابدار خشکرود | دوشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۳۱ ق.ظ

به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقه نقاشی بین اعضای کودک با موضوع انقلاب اسلامی و اتفاقات بهمن 1357 برگزار گردید و به بهترین نقاشی ها جوایزی اهدا شد.


  • کتابدار خشکرود

معرفی کتاب سرداران ایران

کتابدار خشکرود | دوشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۰۱:۱۲ ب.ظ

سرداران ایران زمین
نوشته: مهدی میرکیانی
تصویرگر: سیدحسام طباطبایی
انتشارات امیرکبیر
دوره 16جلدی

خون‌های بسیاری برای حفظ خاک و ناموس این سرزمین بر زمین ریخته‌شد و مردان بسیاری جان خود را برای این خاک فداکرده‌اند که شاید نسل نوجوان ما کمتر با این سلحشوران میهن در طول تاریخ آشنا باشند. این اثر مجموعه‌ای 16جلدی است که در آن داستان زندگی این سلحشوران وطن به زیبایی برای نوجوانان روایت شده است. تصویرگری بسیار زیبای سیدحسام طباطبایی بر جذابیت کتاب افزوده است. نویسنده، این کتاب سرداران را به گونه‌ای انتخاب کرده که به نوعی تاریخی 2600 ساله تمدن ایران از زمان هخامنشیان تا پس از انقلاب اسلامی را دربرگرفته است. آریوبرزن در دوران پایانی حکومت هخامنشی که دلاورانه در برابر هجوم اسکندر ایستادگی کرد. سورنا سردار بزرگ ایرانی که در دوران اشکانیان جانانه جان‌فشانی که کرد و به قدری در بین مردم محبوبیت یافته که به‌ دستور شاه اشکانی کشته شد. یعقوب لیث که به حمایت از مظلومانی برخواست که در حکومت عباسی به آن ظلم و ستم فراوان می‌شد. علی پسر بویه که بر ضد حکومت ظالم عباسی شورید و دولت شیعی آل بویه را تأسیس کرد و زمینه‌ساز شکوفایی علمی و فرهنگی تشیع گردید. امام‌قلی خان سردار بزرگ صفوی که در زمان اشغال جنوب ایران توسط پرتغالی‌های استعمارگر، بر ضد بیداد کم‌نظیر آنها به مبارزه برخواست. الله‌وردی‌خان که با سلحشوری‌های خود اشغالگران عثمانی و ازبک را از غرب و شرق ایران در زمان صفویان بیرون‌راند. حکایت عبدالرزّاق سبزواری که در حمله مغول به ایران برای دفاع از ناموس و خاک وطن جانفشانی کرد. میر مُهنّا که در زمان زندیه به مبارزه با استعمارگران انگلیسی و هلندی برخواست. عباس میرزا و حسن‌خان سالاری که در ماجرای تجاوز روس‌ها در زمان فتحعلی‌شاه قاجر به دفاع از مرزهای میهن پرداخت. باقرخان تنگستانی که باز هم در جنوب با استعمار انگلیس که به خاک میهن طمع داشت مبارزه کرد. میرزا کوچک‌خان جنگلی، شهید چمران و شهید همت سه سردار بزرگ وطن در دوران معاصر هستند که همگی جان خود را در راه استقلال میهن فدا کردند.

خواندن این مجموعه علاوه‌بر مرور مختصر تاریخ این سرزمین و آشنا شدن با خیانت‌ها و بی‌کفایتی‌ها و عبرت‌ها و از سوی دیگر، رشادت‌ها و جانفشانی‌ها، ارزش خاک وطن را بیش از پیش برای نوجوانان این سرزمین عیان کند.

  • کتابدار خشکرود